Γιατί πήραμε την απόφαση να κατέβουμε στο Συλλαλητήριο στις 26 Φεβρουαρίου ;

>>> Γιατί τα προβλήματα γιγαντώνονται και δεν λύνονται με υπομονή και ευχολόγια! Η αγανάκτηση μεγαλώνει … Θα πρέπει να δώσουμε μία μεγάλη και μαζική απάντηση στο δρόμο, να βγούμε έξω από τα όρια της γειτονιάς μας και να συναντηθούμε με φορείς κι από αλλες περιοχές, με τους συλλόγους γονέων, με κλάδους εργαζομένων και τα σωματεία τους, με τους συλλόγους αυτοαπασχολουμένων, με τους συλλόγους γυναικών !

>>> Γιατί σε μία περιοχή που ζούμε πάνω από 100.000 άνθρωποι η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας είναι ανεπαρκής και με την πανδημία αυτό αντί να βελτιωθεί, χειροτεύρευσε. Οι οικογένειές μας δαπανούν τεράστια ποσά για τα self test, για κάθε εξέταση, για χρόνιες ασθένειες, για γυναικολογικά, για προγεννητικό και παιδιατρικό έλεγχο, για κάθε έκτακτο περιστατικό. Κατά τ’αλλα…η υγεία πάνω απ’όλα μας λένε !

>>> Γιατί συμπληρώνουμε δύο χρόνια πανδημίας και τα σχολεία της περιοχής, τα νηπιαγωγεία και βρεφονηπιακοί σταθμοί είναι ένα πραγματικό ναρκοπέδιο του κορωνοϊού αφού δεν πάρθηκε ποτέ και κανένα ουσιαστικό μέτρο προστασίας και οι γονείς πήραν όλο το βάρος και το κόστος στις πλάτες τους αφού μετατράπηκαν πρώτα σε εκπαιδευτικούς με την προβληματική τηλεκπαίδευση κι έπειτα σε νοσηλευτές με τα test και τις διαγνώσεις !

>>> Γιατί υπάρχουν σπίτια που όλο το χειμώνα δεν έχουν ζεσταθεί και στις οικογένειες που το κατάφεραν ο λογαριασμός είναι βαρύς και ασήκωτος ενώ οι λογαριασμοί του ρεύματος προκαλούνε ένα πραγματικό ΣΟΚ! Δεν θα επιτρέψουμε να κοπεί το ρεύμα λόγω αδυναμίας πληρωμής σε κανέναν λαϊκό σπίτι και σε κανένα επαγγελματία της γειτονιάς! Κανένας μόνος του! ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ & ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ !

>>> Γιατί η ακρίβεια τσακίζει κόκαλα με τους μισθούς να είναι καθηλωμένοι και το ίδιο συμβαίνει και με τις συντάξεις! Στα λαϊκά νοικοκυριά εξελίσσεται ένα πραγματικό δράμα ενώ γύρω μας χορεύουν τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων και οι παχυλές επιδοτήσεις που τους δίνει το κράτος για την περίφημη «ανάκαμψη». Οι οικογένειες πρέπει να μπορούν να εξασφαλίζουν τα απαραίτητα για το σπίτι, να τρέφονται σωστά και να εξασφαλίζουν ιδιαίτερα στα μικρά παιδιά όσα έχουν ανάγκη !

>>> Γιατί δε μπορούμε να θεωρήσουμε φυσιολογικά αυτά που ζούμε! Γιατί όμορφη γειτονιά είναι αυτή που οι κάτοικοί της δεν δυστυχούν και δεν ζουν καθημερινά δράματα λόγω της αντιλαϊκής πολιτικής! Όμορφη γειτονιά είναι αυτή που οι κάτοικοί της αγωνίζονται για ευημερία και ανθρώπινη ζωή !

Το Σαββάτο 26 Φεβρουαρίου η «Αναγέννηση» θα βρεθεί στο δρόμο!
Καλούμε και άλλους φορείς να συμμετέχουν μαζί μας!

ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 10:30πμ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΣΕΠΟΛΙΩΝ !

Να μη λείψει κανείς
!