Την Τετάρτη 15 Ιουνίου, στις 18:30 ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022 – Στις 6:30 το απόγευμα
Στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά) έξω από το Δημαρχείο Αθήνας

Η «Αναγέννηση» συμμετέχει και καλεί τα μέλη του συλλόγου, τις φίλες και τους φίλους του και τους κατοίκους της περιοχής να συμμετέχουν μαζικά και αποφασιστικά σε αυτή τη συγκέντρωση στην οποία κάλεσε η Επιτροπή Πρωτοβουλίας Πλατείας Λαού!

Μετά από μήνες άρνησης, αδιαφορίας, κοροϊδίας και επικοινωνιακών παιχνιδιών και ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ η Δημοτική Αρχή φέρνει προς συζήτηση το ΚΕΙΜΕΝΟ -ΥΠΟΜΝΗΜΑ με τις εκατοντάδες υπογραφές κατοίκων που ζητάει να παρθούν συγκεκριμένα μέτρα ενάντια στην υποβάθμιση, την εγκατάλειψη, το εμπόριο ναρκωτικών και τα μύρια όσα προβλήματα προκαλεί η παρουσία της «πιάτσας».

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ και να πιέσουμε με την παρουσία μας να δοθούνε δεσμεύσεις και να παρθούνε συγκεκριμένα μέτρα και όχι «τσάι & συμπάθιο» για ακόμα μία φορά!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ γιατί στην Πλατεία Λαού, στον σταθμό Αττικής, στην πλατεία Αταλάντης, στο «8», στην Αγίου Μελετίου μένουν χιλιάδες άνθρωποι μικροί και μεγάλοι, οικογένειες, νέα ζευγάρια με παιδιά και έχουν δικαίωμα να ζούνε σε μία κανονική γειτονιά χωρίς πιάτσα ναρκωτικών, εγκατάλειψη, υποβάθμιση και ανασφάλεια!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ γιατί οι ευθύνες για την κατάσταση που βιώνουν οι κάτοικοι ανήκει εξ ολοκλήρου στα αρμόδια υπουργεία και στη δημοτική αρχή. Δεν είναι φυσικό φαινόμενο η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί αλλά φυσικό επακόλουθο της πολιτικής τους, των επιλογών τους και των προτεραιοτήτων τους!

Το κάλεσμα της Επιτροπής Πρωτοβουλίας Πλατείας Λαού το οποίο ως «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» προσυπογράφουμε.