Συγκέντρωση – Σύσκεψη την Παρασκευή 17 Ιουνίου στο Αθλητικό Κέντρο «ΑΤΛΑΣ»

Ο Εκπολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Σεπολίων «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» καλεί τα μέλη του, τις φίλες και τους φίλους και όλους τους κατοίκους της περιοχής να συμμετέχουν στη Συγκέντρωση και τη Σύσκεψη Φορέων & Συλλόγων που διοργανώνει:

Την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022
Στις 7 το απόγευμα
Στο Αθλητικό Κέντρο «ΑΤΛΑΣ»

(είσοδος από Σιώκου, Δελή ή Καλαμά)

Με θέμα:

‘‘ Επιβάλλαμε την κατασκευή πάρκου στο «ΚΟΡΟΠΟΥΛΗ»!
Συνεχίζουμε τον αγώνα και τη διεκδίκηση για όσα έχουμε ανάγκη

οι κάτοικοι, οι οικογένειες και η νεολαία της περιοχής! ’’

Ο Σύλλογός μας έχει καλέσει συλλόγους και φορείς της γειτονιάς και της ευρύτερης περιοχής της 4ης Δημοτικής Κοινότητας προκειμένου να ενημερωθούν για τις εξελίξεις και για την ανάγκη συνέχισης των διεκδικήσεων και αναμένει τη συμμετοχή τους στη συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί. ‘Αλλωστε, αυτό που αποδείχτηκε περίτρανα με το «ΚΟΡΟΠΟΥΛΗ» και την έναρξη των εργασιών είναι ότι οι αγώνες μπορούν να φέρνουν θετικά αποτελέσματα!

H «Αναγέννηση» και οι κάτοικοι των Σεπολίων ΕΠΙΒΑΛΛΑΜΕ την κατασκευή αυτού του πάρκου και δεν μας χαρίστηκε, δεν το χρωστάμε σε κανέναν!

Το «ΚΟΡΟΠΟΥΛΗ» θα γίνει πάρκο επειδή για 30 χρόνια -από το 1991- η «Αναγέννηση» και οι κάτοικοι της περιοχής το οραματίστηκαν, το διεκδίκησαν, το περιφρούρησαν, εμπόδισαν τη τσιμεντοποίησή του από τους ιδιοκτήτες επιχειρηματίες, ανέδειξαν την ανάγκη απολλοτρίωσής του και τελικά την επέβαλλαν -το 2018- μην αφήνοντας περιθώρια να γίνει κάτι άλλο πέρα από πάρκο, ένας χώρος πρασίνου, ένας ελεύθερος χώρος για τη γειτοινιά και τους κατοίκους της!

Γειτόνισσες & γείτονες, φίλες και φίλοι

Οι εμπειρία μας, θετική & αρνητική, είναι μεγάλη όλα αυτά τα χρόνια. Το ιστορικό της διεκδίκησης του «ΚΟΡΟΠΟΥΛΗ» δεν είναι απλά ενδεικτικό, στην κυριολεξία είναι αμείλικτο!

Αυτό που αποδεικνύεται είναι ότι οι δεσμεύσεις, οι διακηρύξεις και τα όμορφα λόγια των διάφορων κολαούζων εύκολα και γρήγορα μετατρέπονται στα «…ψεύτικα, τα λόγια, τα μεγάλα…» κι αυτό γιατί οι ανάγκες μας ΔΕΝ αποτελούν προτεραιότητα της πολιτικής των Κυβερνήσεων και των Δημοτικών Αρχών που θεωρούν… ανάπτυξη τα κέρδη των επιχειρηματιών και βαφτίζουν… κόστος τα αιτήματα των κατοίκων, των οικογενειών και της νεολαίας.

Γι αυτό και καλούμε όλους τους κατοίκους αλλά και κάθε Σύλλογο & Φορέα :

  • Να είμαστε σε ετοιμότητα και σε επιφυλακή μέχρι την τελευταία στιγμή έτσι ώστε να ισχύσουν οι δεσμεύσεις που έχουν δοθεί και ο χώρος στο «ΚΟΡΟΠΟΥΛΗ» να αξιοποιηθεί αποκλειστικά για πάρκο που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες των κατοίκων.
  • Να συνεχίσουμε τις παρεμβάσεις και τα αιτήματά μας για τους υπόλοιπους αδόμητους ακόμα -απαλλοτριωμένους και μη- χώρους στη γειτονιά μας και ευρύτερα στη 4η Δημοτική Κοινότητα. Για περισσότερο πράσινο, αθλητικούς χώρους, κοινόχρηστους χώρους, δημόσιες και δωρεάν υποδομές για πολιτιστικές δραστηριότητες, για πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας και για την παιδεία και τις σχολικές υποδομές που έχουν ανάγκη τα παιδιά μας.
  • Να δυναμώσουμε τον αγώνα, τη συλλογική διεκδίκηση και την αλληλεγγύη για όλα όσα έχουμε ανάγκη, για να μην μείνει καμία οικογένεια μόνη απέναντι στα προβλήματα και τις τεράστιες δυσκολίες της περιόδου που διανύουμε.

Σας καλούμε σε κοινή δράση με την «Αναγέννηση» και τις προσπάθειές της!
Σας καλούμε να ενισχύσετε και να δυναμώσετε τον ιστορικό σύλλογο της γειτονιάς!

Πάρτε μέρος στη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΣΥΣΚΕΨΗ που διοργανώνει η «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» την Παρασκευή 17 Ιουνίου, στις 7 το απόγευμα, στο Αθλητικό Κέντρο «ΑΤΛΑΣ»

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!
ΧΑΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ της «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»
Ιούνιος 2022

Δείτε και αυτά …